Waarom kopen in Spanje?

Ontdek alles wat de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa del Sol je kunnen bieden.

Als je denkt dat Spanje de bestemming is voor je toekomstige tweede woning of zelfs om hier permanent te wonen, laat ons je dan helpen met het zoeken naar een ideale woning. 

Meer dan 800 kilometer kust met mooie stranden, rustige zee en heerlijke tapas.

Het zuiden en zuidoosten van Spanje biedt je 2800 uren zon per jaar om te kunnen genieten van de mediterrane levensstijl.

Spanje maakt deel uit van het Iberisch schiereiland en heeft een grote kustlijn van ongeveer 800 km. Deze Spaanse kusten, of Costa’s zijn verdeeld in twee grote delen, dit wordt onderbroken door Portugal. Deze kust strekt zich uit van oost naar zuid en grenst zowel aan de middellandse zee als aan de Atlantische Oceaan. Het ligt tussen Frankrijk en Portugal en wordt alleen onder doorbroken door de Britse exclave Gibraltar. 

Alicante, Murcia en Málaga zijn enkele van de voornaamste toeristische plaatsen aan de Middellandse Zee en één van de meest gevraagde streken in Spanje door kopers en investeerders in een tweede woning. 

Dit mediterraan gebied is nummer één op wereldvlak waar het gaat om residentiële toeristische bestemmingen en dat is gemakkelijk te verklaren als we weten dat er bijna 800 km kust is van Alicante tot Murcia en Málaga, met fijne zandstranden, paradijselijke inhammen en heerlijke tapas. 2800 uren zon per jaar bij een gemiddelde jaartempratuur van 19 graden met daarbij een moderne infrastructuur. 

connect second home spanje allicante mallorca murcia - Connect Second Home