Regels en wetgeving Spanje
Tweede woning in Spanje? Waar moet je aan denken en wat zijn de kosten. We leggen het graag voor je uit.

Waar moet je aan denken als je al je in Spanje een huis wilt kopen? Wij leggen het graag voor je uit waarmee je allemaal te maken kan krijgen. Op veel algemene vragen is direct antwoord te geven.  

Kaart Spanje 002 - Connect Second Home

Aankoop in Spanje, belastingen en kosten. 

Veel mensen denken er wel eens over na, een tweede woning kopen in Spanje. Maar is een woning kopen in Spanje eigenlijk wel veilig? 

Spanje is een ontwikkeld land met een uitgebreide wetgeving voor de bescherming van de consument. Vooral in de vastgoedsector is er een regeling waardoor de rechten van de koper worden verzekerd en ook de veiligheid van de als voorschot betaalde bedragen die verzekerd wordt door bankgaranties en verzekeringspolissen. 

Indien je de stappen zet die aanbevolen worden door een professioneel agentschap als Connect Makelaardij, is de aankoop van een woning 100% veilig. Wij werken samen met een groot makelaarskantoor in Spanje met 25 jaar ervaring en met meer dan 40 werknemers. Verder raden we altijd aan een onafhankelijk, juridisch adviseur af te spreken, die alles kan nakijken. En vergeet niet dat er voor jou al duizenden mensen de stap hebben gezet.