apartment Águilas Murcia

€298.000,00
66m2
2
2
Ja
Overige kenmerken

gezamenlijk zwembad
tuin
parkeerplaats

terras
sportterrein
zeezicht

Beschrijving

Nieuw project met moderne appartementen, gelegen in een resort in Águilas, aan de Costa Cálida. De stad Águilas ligt op 15 minuten rijden met de auto, waar alle dagelijkse voorzieningen beschikbaar zijn. Het gebied heeft meer dan 35 zandstranden en ligt dicht bij de natuurreservaten van Cabo Cope en Punta de Calnegre. Met prachtige wandelpaden langs de drie grote bergketens. Dankzij het gematigde klimaat van het gebied is het de ideale locatie om elk seizoen te kunnen genieten van buitenactiviteiten zoals golfen, watersporten en wandelen.

Het complex bestaat uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in verschillende indelingen en modeltypen: begane grond met terras, middenverdieping met terras of dakterras, bovenste verdieping met groot terras. Er is ook een appartement met twee verdiepingen beschikbaar met 3 slaapkamers. De appartementen hebben een open woonkamer, een eethoek en een keuken. De grote slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer. Vanuit terras, dat toegankelijk is vanuit de woonkamer, kunt u genieten van een zonsopgang of een zonsondergang boven de zee. Dit is afhankelijk van de oriëntatie van het appartement. Alle appartementen hebben de keus om naar eigen smaak te worden aangepast en zijn voorzien van een volledig geïnstalleerd AC- en gedeeltelijk witgoedpakket.

De fantastische gemeenschappelijke ruimte bestaan uit twee grote zwembaden, een chill-out zone, een ruimte voor ligbedden en parasols, tuinen, een recreatieruimte, een buitengym en een kinderspeelplaats. De ondergrondse parkeergarage is toegankelijk via een gemotoriseerde poort en elke parkeerplaats heeft een vooraf geïnstalleerd oplaadpunt voor elektrische auto´s.

Foto's
Locatie
Reageer nu