villa Torrevieja Alicante

€590.000,00
238m2
3
3
Ja
Overige kenmerken

privé zwembad
parkeerplaats
zeezicht

terras
zonnebank
kelder

Beschrijving

Gelegen op 2 minuten lopen van het strand in Cabo Cervera, een populaire woonwijk van Torrevieja. Het project is ideaal gelegen op loopafstand van een grote keuze aan dagelijkse diensten, winkels, bars en restaurants het hele jaar door. Het centrum van Torrevieja ligt op korte rijafstand, evenals de stedelijke gebieden Guardamar en Quesada. Geweldig familiehuis voor vakantie of permanente bewoning.

Deze twee verdiepingen tellende villa´s hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers, een solarium en een ruime kelder. De hoofdverdieping bestaat uit een zit- en eethoek, met een dubbel hoog plafond. De semi-onafhankelijke keuken heeft toegang tot het terras en het zwembad. Er is ook een tweepersoonskamer en een badkamer op deze verdieping. De overige 2 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, waarvan één met een eigen badkamer. Het solarium is verdeeld in twee ruimtes. Men kan er genieten van het ongelofelijke uitzicht op zee. De indrukwekkende kelder van 61m2 bestaat uit een grote multifunctionele ruimte en een complete badkamer.

Deze villa´s worden geleverd met een geleide airconditioning, ingebouwde kasten, een eigen zwembad en tuin, een gemotoriseerd hek en een parkeerplaats op het terrein.

Foto's
Locatie
Reageer nu