villa Polop-La Nucía Alicante

€404.000,00
110m2
3
2
Ja
Overige kenmerken

terras

zeezicht

Beschrijving

De villa’s zijn gelegen in een populair deel van Costa Blanca Noord, omringd door de natuur en toch dichtbij alle dagelijkse voorzieningen in de steden La Nucia, Polop en Altea. De populaire stranden van Benidorm liggen op slechts 15 minuten rijden met de auto. Omdat de villa’s op een heuvel liggen, hebben ze een panoramische uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Nieuw project van vrijstaande villa´s met 3 slaapkamers en 2 badkamers, gebouwd op percelen tussen 430m2-468m2. De villa heeft een open woonkamer, eetkamer en keuken, met toegang tot een groot terras. De hoofdslaapkamer, met en-suite badkamer, komt ook uit op het terras. Het project biedt twee villatypen: gelijkvloers met de optie om een dakterras bij te bouwen, en een villa met twee verdiepingen met groot terras op de eerste verdieping. Elke villa is airconditioning klaar en is inclusief inbouwkasten, vloerverwarming, video-intercomsysteem en u kunt parkeren op het perceel met een oplaadpunt voor elektrische auto´s.

Alle villa´s zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en bieden een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zoals een privézwembad, kelder, verlichtingspakket of dakterras voor de gelijkvloerse villa´s.

Foto's
Locatie
Reageer nu