villa La Romana Alicante

€354.000,00
143m2
3
3
Ja
Overige kenmerken

privé zwembad
tuin
parkeerplaats

terras
veranda

Beschrijving

Nieuw project van vrijstaande villa´s in Aspe, een woonwijk van Elche. Het gebied ligt dicht bij de golfbaan Alenda en op korte afstand van de dagelijkse diensten in Aspe en Elche. Deze villa´s zijn gelegen op een natuurlijke en rustige locatie, op slechts 20 minuten rijden van de fantastische stranden van Arenales del Sol en Santa Pola.

Het project biedt de keuze uit drie verschillende modellen, elk met 3 slaapkamers en 2-3 badkamers, gebouwd op percelen tussen 400m2 en 595m2. U kan kiezen tussen gelijkvloerse villa´s met of zonder solarium of een villa met 2 verdiepingen en een groot zonneterras. Alle villa´s hebben een ruime woonkamer, een eethoek en een moderne keuken, met grote ramen die uitkomen op een terras met uitzicht op de tuin.

De villa´s zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en bieden een scala aan aanpassingsmogelijkheden. Alle villa´s beschikken over een volledig uitgeruste keuken, verlichting, inbouwkasten, wasruimte en parkeergelegenheid op het terrein. Afhankelijk van het model zijn ook de volledig geïnstalleerde airconditioning en privézwembad inbegrepen.

Foto's
Locatie
Reageer nu