villa Cumbre del Sol Alicante

€2.865.000,00
612m2
3
5
Ja
Overige kenmerken

privé zwembad
tuin
zeezicht
luxueus

terras
parkeerplaats
kelder

Beschrijving

Luxe villa´s met fantastisch uitzicht op zee in de exclusieve urbanisatie van Cumbre del Sol. Alle percelen genieten van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en hebben een zuid-zuid-west oriëntatie. Een onovertroffen locatie voor degenen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke accommodatie in een unieke enclave.

Deze villa’s met twee verdiepingen worden gebouwd op ruime percelen van meer dan 1.000 m2 en hebben grote buitengebieden, een open garage, een privé zwembad met bevoorrechte uitzichten op het noorden van de Costa Blanca en de tuinen. De villa´s zijn hebben 3 verdiepingen, met het woongedeelte op de bovenste 2 niveaus en een kelder met veel aanpassingsmogelijkheden. Alle villa´s hebben een lichte open woonkamer met een eetgedeelte, een moderne keuken en met toegang tot het zwembad. Het is mogelijk om verschillende indelingen te kiezen, met een keuze uit 3 tot 6 slaapkamers.

Uiteraard zijn deze kwaliteit villa’s voorzien van luxe zoals volledig geïnstalleerde airconditioning, high-end witgoed, vloerverwarming door het hele huis en een smartalarm.

Foto's
Locatie
Reageer nu