apartment Guardamar Alicante

€378.000,00
115m2
3
3
Ja
Overige kenmerken

gezamenlijk zwembad
parkeerplaats

terras
zeezicht

Beschrijving

Nieuwe ontwikkeling van duplex appartementen, 800 meter van het strand in Guardamar, met spectaculair uitzicht op zee. Een typisch Spaanse omgeving, met alle belangrijke benodigdheden op korte rijafstand en een prachtig zandstrand van 14 km. Dit is een ideale investering, net omwille van de nabijheid van het strand en de luchthaven van Alicante.

Dit complex biedt duplexappartementen, met 3 slaapkamers en 2-3 badkamers, in twee verschillende modellen: begane grond met groot terras en kelder/garage of de bovenste verdieping met privésolarium. De lichte en ruime woonkamer combineert de keuken en eetkamer, deze komen uit op het terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Alle appartementen zijn voorzien van voorgeïnstalleerde airco, inbouwkasten, vloerverwarming in de badkamers en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een groot zwembad en tuinen. De appartementen bieden een keuze aan aanpassingsmogelijkheden, een privézwembad, een jacuzzi en/of pergola op het solarium.

Foto's
Locatie
Reageer nu