apartment Calpe Alicante

€725.000,00
90m2
3
2
Ja
Overige kenmerken

gezamenlijk zwembad
parkeerplaats

terras
zeezicht

Beschrijving

Nieuw project van luxe appartementen, op een prachtige locatie in Calpe, op slechts 100 meter van het strand. Enkele minuten verwijderd van het stadscentrum, met alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen. Tevens maar 25 minuten van de uitgaansstad Benidorm vandaan, met zijn prachtige stranden en themaparken.

Exclusief appartementencomplex met appartementen met verschillende groottes en indelingen. Kies tussen appartementen met 1-2 slaapkamers, op de 1e tot 4e verdieping; appartementen met 3-4 slaapkamers op de 5e en 6e verdieping; of het penthouse met 3 slaapkamers, verdeeld over drie verdiepingen.

Alle appartementen hebben een ruime open woonkamer, een eethoek en een keuken met toegang tot een overdekt terras. De appartementen vanaf de 5e verdieping en hoger hebben een extra onoverdekt terras en het penthouse heeft een eigen, gedeeltelijk overdekt dakterras.

Inbegrepen in elk appartement is volledig geïnstalleerde AC, volledig uitgeruste keuken, bijkeuken, vloerverwarming in de badkamers en een video-intercomsysteem.

Foto's
Locatie
Reageer nu