apartment Benidorm Alicante

€690.000,00
67m2
2
2
Ja
Overige kenmerken

gezamenlijk zwembad
tuin
speeltuin
parkeerplaats

terras
sportterrein
social club
zeezicht

Beschrijving

Exclusief appartementencomplex, in het hart van Benidorm, op slechts 500 meter lopen van het strand Poniente. Dicht bij alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen. De ideale investeringsmogelijkheid aan de Costa Blanca, waar u kunt genieten van de vele zonnige dagen, of het nu voor op vakantie is of om permanent te wonen.

Het appartementencomplex bestaat uit 35 verdiepingen, met een keuze uit appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een eethoek, een keuken, en een groot terras met spectaculair uitzicht op zee. Het appartement is airconditioning klaar en is inclusief witgoed, video-intercom, een berging en een parkeerplaats in de ondergrondse garage.

De grote gemeenschappelijke ruimte is volledig toegankelijk voor bewoners met een beperkte mobiliteit. De twee zwembaden, voor volwassenen en kinderen, zijn omgeven door een ruimte waar u zich heerlijk kan ontspannen op ligstoelen. De overdekte 80m2 lounge ruimte, met tafels en stoelen, is een ideale plek als u in de schaduw wilt genieten. Op de 26e en 27e verdieping bevindt zich de prachtige spa ruimte, met verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte. Andere gemeenschappelijke ruimtes zijn tuinen, een speeltuin, 2 jacuzzi´s, sportfaciliteiten zoals paddle-tennisbanen, jeu de boules en een hardloopcircuit.

Foto's
Locatie
Reageer nu