Aanbod Spanje

Wanneer je op vakantie bent geweest in Spanje, ken je het heerlijke klimaat, de lekkere tapas, prachtige stranden en vrolijke mensen. Op de vraag ‘Waarom zou je een huis kopen in Spanje?’ zegt de volgende tegenvraag genoeg: Waarom niet?!

  • Locaties

  • Type

  • Reset

De vastgoedmarkt in Spanje is ten opzichte van die in Nederland bijzonder aantrekkelijk. Je koopt hier heel veel meer huis voor je geld en dat ook nog eens op een plek waar de zon veel vaker schijnt.

Wij van Connect makelaardij helpen je graag om jouw droom van een (tweede) woning onder de Spaanse zon te verwezenlijken. We helpen je stap voor stap jouw droomwoning te vinden. Of het nu gaat om een vakantiewoning waar je heerlijk in de vakanties kan vertoeven, of een ideaal verhuur-appartement waar je mooie rendementen mee behaalt, wij assisteren je van A tot Z.

We werken samen met verschillende projectontwikkelaars in Spanje zodat je ruime keuze hebt in tal van woningtypen in diverse prijsklassen. In ons aanbod vind je vooral nieuwbouwprojecten, maar ben je nou specifiek op zoek naar een bestaande woning, dan kun je ook daarvoor bij ons terecht.

Wil jij jouw Spaanse droom verwezenlijken? Kijk dan naar ons aanbod hierboven en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? Neem contact op